Voorwoord

Zijn jullie klaar voor het nieuwe scoutsjaar?!?! Wij hopen alleszins van wel… Dit jaar wordt een speciaal jaar, met het buitenlands kamp als climax! Tijdens het jaar werken we toe naar dit kamp door leuke activiteiten en inzamelacties…  Daarom verwachten we van jullie dat jullie  minstens op  75% van de activiteiten aanwezig zijn! Het kan natuurlijk gebeuren dat je een vergadering mist maar dan zouden we wel heel graag hebben dat je dit op voorhand laat weten. Op die manier kunnen we er een (h)eerlijk jaar van maken.

 

Ook is het nooit slecht om de algemene regels nog eens op te frissen:

 

  • Bij elke vergadering verwachten we dat jullie je MIVB-abonnement meenemen.
  • Wij zijn een scoutsgroep en daar zijn we zeker trots op! We vragen jullie niet om elke vergadering tiptop in uniform te zijn maar een HEMD en een DAS zijn wel VERPLICHT!!!
  • De namiddagvergaderingen gaan door van 14u tot 18u aan het lokaal. Zorg steeds voor een 4-uurtje. Het adres van het lokaal: Roodebeeksesteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts Woluwe.
  • De dagvergaderingen gaan door vanaf 9u, afspraak aan Centraal Station, en eindigen om 18u aan het lokaal. Zorg tijdens dagvergaderingen steeds voor een lunchpakket.
  • We zijn een Nederlandstalige scoutsgroep en daarom vragen we om op de scouts steeds Nederlands te spreken.
  • De explovita en foto’s vind je op deze website.
  • Scouts is kikken zonder gsm, laat deze dus maar thuis. Mocht je jou GSM toch meehebben mag deze enkel gebruikt worden met toestemming van de leiding.

 

TAURINUS
Afbeeldingsresultaat voor taurinus
Felix Demeester
0470/07 29 79
felix@kruisboog-hadewijch.be

COËNDOU
Afbeeldingsresultaat voor coendou
Oscar Dumoulin
0478951928
oscar@kruisboog-hadewijch.be

NACHTEGAAL
Afbeeldingsresultaat voor nachtegaal
Fiona Runacres
0498/ 46 74 07
fiona@kruisboog-hadewijch.be

Volgende explovita