Voorwoord

Voorwoord :

 

Dag jojo’s en ouders

 

Na een leuk kamp waar de leiding alleszins goed van genoten heeft, zijn we weer blij om jullie met een warme knuffel te verwelkomen voor een nieuw, maar hopelijk even leuk jaar als het vorige.

 

Onze eerste afspraak is op zaterdag 25 september want dan organiseren wij onze jaarlijkse overgang. Dit zal in de Kluis, in  Sint Joris Weert plaatsvinden. Wij verwachten jullie om 9u aan het centraal station. Ook jullie ouders kunnen samen met de oudleiding en andere ouders een wandeling van 7km maken. Ze worden verwacht om 16u aan de Kluis. Vanaf 18u worden er hapjes en drankjes aangeboden. Naast de hapjes organiseren de jins een spaghettiavond om hun buitenlands kamp te financiëren, na de overgang zijn jullie dus zeker welkom om gezellig met jullie ouders/grootouders/vrienden spaghetti te blijven eten. Indien jullie de jins willen steunen, maar niet kunnen blijven eten is er ook een mogelijkheid voor takeaway.

Vergeet zeker niet om via de Google docs, te vinden op onze Facebook pagina, de spaghetti te reserveren.

 

De eerste echte scoutsvergadering is dan op 3 oktober en die gaat gewoon door in ons lokaal te Woluwe, net zoals alle andere vergaderingen (Adres: Roodebeeksteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe). Daar worden jullie van 14u tot 18u verwacht.

 

Wij hebben er alvast heel veel zin in, dus hopelijk tot snel!

 

 

Enkele basisregels

 • Graag zouden we verwittigd willen worden indien je niet kan komen. Je kan ons altijd bereiken met een berichtje naar jojos@kruisboog-hadewijch.be of laat gerust iets weten via onze nummers/mailadressen (zie verder)
 • Graag zouden wij willen dat jullie elke vergadering in uniform komen, dit betekent:
 • Groene/beige broek/short/rok
 • Scoutstrui of bruine/ beige/ groene trui
 • Scoutshemd
 • Das

Deze vind je in de Hopper (scoutswinkel) Diestevest 92A in Leuven. Je kunt ook alles tweedehands vinden voor een kleinere prijs (vb: vinted). Dit jaar zullen wij daar extra op hameren!! Geen andere kleuren of kleren zijn toegestaan. In de hopper is er mogelijkheid om korting te krijgen bij aantoon van jouw lidkaart die je aan ons kan vragen.

 

 • Aanspreken met totems!
 • Om 14u05 sluiten de deuren van het lokaal en begint de vergadering. Wie niet binnen is, blijft buiten dus wees op tijd!
 • Vergeet zeker niet elke vergadering je Mobib mee te nemen. Indien je geen Mobib hebt, neem je best wat geld mee om een ticketje te kopen.
 • De namiddagvergaderingen gaan door van 14u tot 18u aan het lokaal. Zorg steeds voor een vieruurtje. Het adres van het lokaal: Roodebeeksesteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts Woluwe.
 • We zijn een Nederlandstalige scoutsgroep en daarom vragen we om op de scouts steeds Nederlands te spreken.
 • Scouts is kicken zonder GSM, laat deze dus maar thuis. Mocht je je GSM toch mee hebben mag deze enkel gebruikt worden met toestemming van de leiding.
 • Er wordt geen snoep meegenomen op de scouts. Mocht je toch snoep meenemen, dan zal je het moeten delen met je medejojo’s.

 

Bij vragen of opmerkingen mogen jullie ons altijd contacteren.

Wij hebben er alvast zin in en hopen jullie enthousiast en in uniform terug te zien!

 

 

Flicka

Jennifer Van Nieuwehove

 

Gheppio

Anaelle Dufour Castronuovo

 

Zwarte Lijster

Emma Runacres

 

 

jojos@kruisboog

Groetjes,

De jojo-leiding

Volgende explovita