Voorwoord

Beste jojo’s en ouders

Eerst en vooral wensen wij jullie een gelukkig nieuwjaar en veel moois in 2020. Doorheen het jaar gaan we verder ingaan op ons thema namelijk la casa de papel voor diegene die het vergeten waren. Graag zouden we willen dat jullie steeds in uniform komen, groene of beige broek of jurk en een bruine of groene scoutstrui met je scoutshemd en je das. We hebben gemerkt dat dit in 2019 niet echt gerespecteerd werd en gaan hier wat strenger op zijn. Het is belangrijk dat jullie allemaal steeds jullie mobib mee hebben of geld voor een metroticket. De oude regels blijven gelden: Geen gsm op de scouts, nederlands spreken en vergeet zeker niet te melden aan de leiding als je is een vergadering niet aanwezig kan zijn.

 De leiding heeft er alvast al zin in :) Afspraak deze zondag voor onze eerste vergadering.

Enkele belangrijke afspraken:
• We willen GRAAG dat er verwittigd wordt als je niet kan komen. Je kan ons bereiken op jojos@kruisboog-hadewijch.be of op onze nummers en mails. (Zie hieronder)
• Bij elke vergadering verwachten we dat jullie je MIVB-abonnement meenemen.
• Wij zijn een scoutsgroep en daar zijn we zeker trots op! We vragen dan ook om steeds in uniform naar de scouts te komen. Ons prachtige uniform bestaat uit een beige hemd, een groene/bruine trui, een groene/bruine broek, en een geel-blauwe das. Deze vind je in de Hopper (scoutswinkel) Diestevest 92A in Leuven.
• De namiddagvergaderingen gaan door van 14u tot 18u aan het lokaal. Zorg steeds voor een 4-uurtje. Het adres van het lokaal:Roodebeeksesteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts Woluwe.
• De dagvergaderingen gaan door vanaf 9u, afspraak aan Centraal Station, en eindigen om 18u aan het lokaal. Zorg tijdens dagvergaderingen steeds voor een lunchpakket.
• We zijn een Nederlandstalige scoutsgroep en daarom vragen we om op de scouts steeds Nederlands te spreken.
• De explovita en foto’s vind je op deze website.
• Scouts is kikken zonder gsm, laat deze dus maar thuis. Mocht je jou GSM toch meehebben mag deze enkel gebruikt worden met toestemming van de leiding.
• Er wordt geen snoep meegenomen op de scouts. Mocht je toch snoep meenemen dan zal je het moeten delen met jouw medejojo’s.

 

ARA
Ara
Lisa Bracke
0497 61 81 93
lisa@kruisboog-hadewijch.be

MUSTANG

Morane Demeester
0479 07 80 85
morane@kruisboog-hadewijch.be

Koraalvlinder
Afbeeldingsresultaat voor koraalvlinder
Romeo Stamatopoulos
0488380958
koraalvlinder@kruisboog-hadewijch.be

Gheppio
Afbeeldingsresultaat voor gheppio
Anaelle Dufour
0495151318
gheppio@kruisboog-hadewijch.be

Volgende explovita