Boodschap van algemeen nut voor zowel wouters als ouders:

Lezen jullie graag avontuurlijke verhalen, want de wouterleiding doet niets liever! Deze zomervakantie hebben wij al een heleboel stripverhalen gelezen. Zoals Jommeke, Suske en Wiske, Urbanus en nog veel meer. Maarrrr… wij hebben jullie hulp nodig! Tegen het einde van het jaar willen we ze allemaal hebben uitgelezen, maar dat zijn er nog heel wat, wij kunnen dat dus niet alleen. Scouts is samenwerken en als we nu allemaal verschillende strips lezen tegen de vergaderingen kunnen we ze gewoon aan elkaar na vertellen tijdens de vergaderingen. Tegen het einde van het jaar hebben we dan samen alle strips die er bestaan gelezen!!! Help ons en kom mee, leuke avonturen oplossen tijdens de vergaderingen!!! Aangezien er veel kindjes op de wachtlijst staan voor de oh zo coole woutertak, zijn wij genoodzaakt om jullie uit te schrijven indien jullie drie keer afwezig zijn zonder verwittiging. Kan je niet komen – geen probleem – laat gewoon iets weten via WhatsApp, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Een super tof jaar gaat gepaard met enkele regels. We lijsten ze hier even voor jullie op:

  1. Namiddag vergaderingen gaan steeds door van 14u tot 18u aan het lokaal. Waar? Roodebeeksesteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
  2. Voor de ouders: Vraag in het begin van het jaar om in de Wouter Whatsapp gezet te worden en verwittig ons indien iemand niet kan komen.
  3. Vanwege de grote vraag bij de Wouters, zijn we dit jaar wat strenger op aanwezigheden. Drie keer afwezig zonder geldige reden, is je plaats afstaan aan iemand op de wachtlijst.
  4. We zijn een Nederlandstalige scoutsgroep en vragen daarom om op de scouts steeds Nederlands te spreken.
  5. Bij elke vergadering neem je best je MIVB-abonnement mee.
  6. Zorg steeds voor een vieruurtje.
  7. Kom steeds in scoutsuniform en kledij moet aangepast zijn aan het seizoen! Ons uniform bestaat uit een beige hemd, groene of bruine trui en broek en DAS!! Voor dit uniform kan je terecht bij de 2de hands afdeling van de scouts of in ‘De Hopper’: Diestsevest 92A in Leuven. De das is beschikbaar bij de scouts zelf.

Veel groetjes van jullie enthousiaste Wouterleiding!

WOUTERLEIDING:

Salmo

Sockeye salmon - Wikipedia

Leonardo Sorrentino

+32 473 71 83 16

Grizzlybeer (Communicatieverantwoordelijke)

Amerikaanse vrouw uit tent gesleurd en gedood door grizzlybeer | RTL Nieuws

Tyl De Coninck

+32 496 88 22 40

Karaca

Ordu'da yaralı karaca tedavi edildi - Son Dakika Haberleri

Joanna Ströker

+32 473 71 06 50

Wit-pluim Ouistiti

Alles over witoorpenseelaapjes - Stichting AAP

Hugo Abts

+32 495 51 22 66