Voorwoord

Kapoenen Explovita 2020

Beste kapoenen en ouders

Na een druk jaar is het tijd om opnieuw samen op tocht te gaan. We wensen jullie alvast een zeer gelukkig nieuwjaar, boordevol avonturen en ontdekkingen en hopen dat jullie van een rustgevende vakantie hebben genoten. Het wordt dit jaar spannender dan ooit, met dolle activiteiten en een creatief programma, waar al jullie energie en enthousiasme zeker van pas zal komen. Om zo goed mogelijk van start te gaan, is het natuurlijk nodig dat we met een stevige basis beginnen, namelijk met het uniform. Met een groene broek of rok, een piekfijn scoutshemd en een trotse das, zal niets jullie kunnen verslaan. Echte padvinders hebben daar dan ook stevige stapschoenen bij aan, om door weer en wind de natuur te kunnen trotseren. Ook belangrijk is om in alle omstandigheden de drie pijlers van de scouts te blijven naleven: respect voor materiaal, respect voor de natuur en, last but not least, respect voor je medemens. Nu dat scouting geen geheimen meer voor jullie heeft, zullen we er een spetterend jaar van maken. ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR? WIJ ZEKER WEL!!

Veel liefs van jullie gemotiveerde leiding

Secretarisvogel, Okapi, Jabiroe en Raaf

 

Natuurlijk moeten ook onze disneyvriendjes zich houden aan een aantal afspraken:
• De namiddagvergaderingen gaan steeds door van 14u tot 18u aan het lokaal. Waar? Roodebeeksteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
• De dagvergaderingen gaan steeds door van 9u tot 18. We spreken hiervoor af aan het centraal station van Brussel en op het einde van de vergadering vind je ons terug in ons lokaal.
• Wanneer we naar de scouts komen, dragen we ons supermooi uniform. Ons uniform bestaat uit een groene of bruine broek/rok, scoutshemd, groene of bruine pull en als kers op de taart een blauwgele das. Als je als nieuwe kapoen nog geen das hebt kan je deze gewoon gratis aanvragen bij de leiding.
Uniform
• We zijn een Nederlandstalige scoutsgroep, daarom spreken we Nederlands in de scouts.
• Wanneer je niet naar de scouts kan komen, geef ons dan een seintje! Verwittigen is dus de boodschap.
• Neem best op elke vergadering je MIVB-abonnement mee. Je weet maar nooit dat we deze kunnen gebruiken! Op de dagvergaderingen breng je ze zeker mee, aangezien we dan met de metro terug naar het lokaal keren.
• Tijdens de vergaderingen mag je steeds een vieruurtje meenemen.
• De Explovita, foto’s, berichten, … kan je steeds terugvinden op onze facebookpagina en site: www.kruisboog-hadewijch.be
Kledij moet aangepast zijn aan het seizoen: lekker warm in de winter maar niet te warm in de zomer.

Bij vragen of opmerkingen mogen jullie ons altijd contacteren.
Groetjes van jullie leiding!

SECRETARISVOGEL

Afbeeldingsresultaat voor secretarisvogel
Marie-Cheyenne De Backer
0471762749
marie-cheyenne@kruisboog-hadewijch.be

OKAPI
Afbeeldingsresultaat voor okapi
Sien De Vos
0491932
okapi@kruisboog-hadewijch.be

JABIROE
Jabiroe
Pieter-Jan Vercruyssen
0471 34 19 18
pieter-jan@kruisboog-hadewijch.be

RAAF
Afbeeldingsresultaat voor raaf
Maximilien Desutter
0472499455
maximilien@kruisboog-hadewijch.be

 

Volgende explovita