Voorwoord

Liefste kapoenen en ouders,

Joepieee het scoutsjaar is terug van start gegaan! Aan alle kapoenen die er vorig jaar al waren, we zijn heel blij om jullie terug te zien. Aan alle nieuwe kapoentjes, we heten jullie van harte welkom op onze super-leuke-mega-toppie-fantastische scouts. We gaan er een super leuk jaar van maken.

Om ons aan jullie voor te stellen, zullen we op zondag 18 september bij jullie thuis rondgaan. Op die manier kunnen we al kennis maken, maar ook wat meer vertellen over de werking van de scouts. 

De eerste vergadering vindt plaats op zaterdag 24 september want dan organiseren wij onze jaarlijkse overgang. Dit zal in de Kluis, in  Sint Joris Weert plaatsvinden. Wij verwachten jullie om 9u aan het centraal station. Neem een lunchpakket en water mee! Vanaf 17u30 worden er hapjes en drankjes aangeboden. Naast de hapjes organiseren de jins een spaghettiavond om hun buitenlands kamp te financiëren. Na de overgang zijn jullie dus zeker welkom om gezellig met jullie ouders/grootouders/vrienden spaghetti te blijven eten. Meer info over de inschrijvingen volgt later via mail nog. 

Onze wekelijkse vergaderingen vinden plaats in het scoutslokaal (Adres: Roodebeeksteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe). Daar worden jullie op zondagen van 14u tot 18u verwacht. 

Enkele basisregels

  • Graag zouden we verwittigd willen worden indien je niet kan komen. Je kan ons altijd bereiken met een berichtje naar kapoenen@kruisboog-hadewijch.be, via de whatsapp groep of je kan gerust iets laten weten via onze nummers/mailadressen
  • Vergeet zeker niet elke vergadering je MOBIB en een volle waterdrinkbus mee te nemen. 
  • Graag zouden wij willen dat jullie elke vergadering in uniform komen, dit betekent:
  • Groene/beige broek/short/rok
  • Scoutstrui of bruine/ beige/ groene trui
  • Scoutsdas

Scoutsdassen kun je kopen aan ons lokaal, voor of na een scoutsvergadering. Wij verkopen daar ook tweedehands scoutskledij/accessoires. Elke zondag staat er een leiding aan de deur die zich met de verkoop van de tweedehandsspullen bezig houdt. 

Bij vragen of opmerkingen mogen jullie ons altijd contacteren. 

Wij hebben er alvast zin in dus hopelijk tot snel! 

KAPOENEN LEIDING:

Flicka

Jennifer Van Nieuwenhove

Chinchilla

Roxanne Derasse 

Insephé

Zoé Janssens  

Volgende explovita