3/12
Vandaag krijgen jullie de kans om een super bekende persoon te ontmoeten, namelijk SINTERKLAAS !!!!!!! Kom van 10u tot 13 naar het lokaal om de beste selfie te trekken met de sint. (Selfiestick wordt aangeraden)


10/12
Tussen twee studeer blokken is het tijd om gezellig een momentje samen te houden om je brein te verfrissen en een goed vervolg te kunnen garanderen. Afspraak 10u aan het lokaal et om 13u kan je weer volle bak gaan studeren.


22/12
Hohoho, de kerstman is er weer met zijn rendieren. Van 18u tot 21u zullen jullie genieten van jullie cadeautjes en van dit magische kerstmoment aan het lokaal met heel de scouts!! Neem dus zeker jullie kerstmuts en cadeautje mee. Avondeten zullen wij voorzien.

24/12: Fijne kerst! geen scouts


31/12
De leiding kan niet wachten tot het aftellen naar een nieuw jaar. Sluit 2023 met een groot feest af waar je van je familie en vrienden geniet. De doelen die je niet hebt kunnen halen dit jaar kunnen verschoven worden naar het volgende en met een nostalgische blik kun je je herdenken aan de leuke en gezellige momenten die we samen hebben beleefd dit jaar. De leiding wenst jullie een feestelijke avond en een fantastische vakantie.
Geen scouts!