Januari: 

Hallo liefste givers!

Allereerst willen we jullie een spetterend en avontuurlijk nieuwjaar wensen! We hopen dat 2023 gevuld zal zijn met talloze onvergetelijke ervaringen, vriendschappen en bovenal veel scoutsplezier.

Helaas zullen we in januari even moeten pauzeren met onze geweldige vergaderingen aangezien de leiding in volle examenperiode is en het weer best koud is. 

Maar maak je geen zorgen, we missen jullie nu al en kunnen niet wachten om in februari weer allemaal leuke dingen samen te done! In de tussentijd zullen we misschien proberen  een online activiteit te organiseren!

Geniet nog even van jullie vakantie en tot snel!!

Gheppio, Eland en Impala 

04/02: 

Gelukkig nieuwjaar 🎉🎉🎉 Kom van 14u tot 17u naar het lokaal om de eerste vergadering van 2024 te beleven.

11/02: 

Swipe je naar links of liever naar rechts? Cupido is niet even vrijgevend geweest bij iedereen dit jaar, maar geen zorgen. Vandaag zorgen wij ervoor dat je op 14/02 niet alleen bent. We spreken af om 14u aan het lokaal. Om 17u vertrekken jullie weer naar huis, hopelijk hand in hand met je crush. 

18/02:  

⚠️Time to BeReal ⚠️

Bereid je voor op de ultieme test: “Hoe real ben jij?” Kom dit  bewijzen bij de scouts tussen 14 en 17 uur. We dagen je uit met spannende opdrachten en teamwork, geïnspireerd op de app “Bereal”.  Laat zien wie je echt bent – we verwachten je aanwezigheid voor een middag vol uitdaging en plezier!

25/02:  

Geniet van deze koude winterdag om een chocomelk te gaan drinken bij oma en opa. Vandaag geen scouts 

03/03: 

Beste giver, om een goede social media te maken moet je ook een goede business man worden. Kom vandaag van 14u tot 18u om te tonen dat jullie even goed zijn als de goat Mark Zuckerberg 

06/03-09/03: 

Dag givers, 

De leiding nodigt jullie uit naar een grote pyjama party gaande van 6 maart tot en met 9 maart. Vergeet je schoolboeken en slaapgerief niet! Verdere info volgt nog via mail :)) 

Plan het alvast in je agenda!

10/03:

We moeten even bekomen van de super leuke week dus vandaag geen scouts!

17/03:

Hallo sportievelingen!

Het is tijd om die pedalen flink te laten draaien! Vandaag gaan we oefenen voor de 24h Vélo, en we verwachten dat jullie allemaal klaarstaan bij het lokaal om 14u met jullie fietsen spik span in orde + HELM. Als je geen fiets of helm hebt, geen paniek! 

Stuur ons gewoon even een berichtje, en we regelen iets. Laten we samen trainen en ons voorbereiden op een geweldige fietservaring! We zullen terug aan het lokaal staan om 18 uur! 

PS:  download alvast de strava app en maak een (gratis) account aan 

23/03-24/03 

Kruisboog laag, hoog, dik, dun pure fun!! 

Het is zo ver. Alle zweetdruppels, tranen en trainingsuren zullen vandaag belang krijgen. Het is tijd voor 24h vélo!!! Trek je mooiste en sportiefste uniform aan, warm je beentjes op en kom aan ter kameren bos om 8u.

Meer info volgt nog via mail

31/03: 

Oei oei. De pijn in onze lichaam is nog steeds niet weg na dit gigantische wielervenement. Vandaag rusten we nog even. Tot volgende week. (Geen scouts)