September & Oktober

24/09

Hey Givers, 24 september is het zo ver, de start van een nieuw scoutsjaar!!! We spreken samen af om 9u centraal om overgang te vieren :) Neem een lunchpakket en water mee! Zie de mail van de groepsleiding voor extra informatie over de spaghetti-avond voor de ouders ten voordele van het buitenlands kamp van de jins! Dit jaar zijn de enige echte Eland en Bonobo jullie leiding :o Een iconisch duo waar nog jaren over zal worden gesproken. Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook een nieuw jaarthema… en dit jaar zal het thema zijn… TOP BOY (gebaseerd op de Netflix serie)!!! We zullen hierover meer info geven op overgang :) Tot snel dus!!! Wij hebben er heel veel zin in en zijn gemotiveerd, hopelijk jullie ook! Xx Eland & Bonobo

02/10

Beste givers, jullie weten al lang dat jullie leiding (bonobo en eland) zeer gerespecteerd zijn zowel op de scouts als in de straat. Omdat we onze street cred willen behouden, moeten jullie ook gerespecteerd worden. Dit is tot mijn diepste spijt nog niet het geval. Kom vandaag van 14u tot 18u naar het lokaal om jezelf te bewijzen.

09/10

Beste givers, jullie strijd naar de meest gerespecteerde giver van de groep gaat door. Vergeet niet, het zal zeer moeilijk zijn om evenveel street cred te hebben als jullie coolste leiding ;) . Kom maar aan het lokaal af van 14 tot 18 uur zoals gewoonlijk. 

16/10

Beste givers, jullie allercoolste leiding heeft het druk met een probleem in ‘the street’ met een ‘gang’. We lossen het vite fait op maar daardoor is er geen vergadering vandaag.

23/10

Beste givers, gewond maar levend zijn we van die gang afgeraakt. Jullie hebben geluk, de leiding kan jullie weer aanleren hoe je respect verdient. Afspraak van 14u tot 18u aan het lokaal. Daarna kan jullie allerliefste mama of/en papa jullie komen ophalen.

28 – 30/10

Beste givers !!!!!!!!!!! Het is ……… NOVEMBER KAMP !!!!!!!!!! Meer info volgt later via mail/

Vorige explovita
Volgende explovita