September & Oktober

24 september: Vandaag is het zover, OVERGANG! De nieuwe wouterleiding staat te popelen om al jullie vakantieverhalen te horen en de nieuwe wouters te verwelkomen in de tofste tak van Kruisboog! Om dit te bewijzen worden jullie allemaal om 9u in piekfijn uniform aan het centraal station verwacht. Neem een lunchpakket en water mee! Jullie ouders mogen vanaf 17u30 komen genieten van een lekkere spaghetti in De Kluis in Sint-Joris-Weert (mits reservatie) mogelijks na een leuke wandeling (ook met reservatie, zie mail). 

2 oktober: Tragische dag vandaag… Circus ‘Barones’ meldde deze ochtend zeer slecht nieuws. ALLE DIEREN ZIJN ONTSNAPT!! Ben jij ook benieuwd hoe dat is kunnen gebeuren? Kom dan alvast naar de eerste vergadering van het jaar. Jullie zijn welkom tussen 14u en 18u aan het lokaal. 

9 oktober: Wil jij ook je steentje bijdragen in de zoektocht naar de ontsnapte dieren? Alle beetjes helpen! Afspraak om 14u aan het lokaal. Jullie kunnen terug naar huis om 18u. 

16 oktober: Er is nood aan een doordachte manier om de sluwe zwarte panter terug naar het circus te brengen. De leiding steekt vandaag de koppen bij elkaar om een tactisch plan uit te dokteren, geen scouts dus vandaag. 

23 oktober: Ons doel voor vandaag is de weggevlogen papegaai de weg te wijzen naar het circus. Kom tussen 14u en 18u naar het lokaal. 

28 oktober- 30 oktober: NOVEMBERKAMP! De pompoenen staan al klaar om uitgehold te worden, want we gaan GRIEZELEN!! Meer info volgt nog via WhatsApp.

Vorige explovita

Volgende explovita