September & Oktober

SEPTEMBER

Zaterdag 25 september: Namens Kruisboog-Hadewijch verwelkomen kapitein Co├źndou en zijn bemanningsleden u aan boord van dit vliegend schip!

We spreken om 9u af aan het centraal station van Brussel en vertrekken direct op een spannend avontuur naar De Kluis in Sint Joris Weert!

Vanaf 16u zijn jullie ouders hier al welkom voor een leuke wandeling!

Onze jin-tak zal rond 18u voor het eten zorgen maar heeft spijtig genoeg niet genoeg gamellen voor iedereen. Neem dus zelf een gamel en bestek mee! (Dit geldt ook voor jullie ouders!)

Wij kijken er alvast naar uit!

OKTOBER

Zondag 3 oktober: Om de reis te beginnen moeten we eerst onze eigen hoofdstad verkennen. We verwachten de ontdekkingsreizigers om 14u aan het lokaal waar de ouders om 18u hun Brusseleirtjes weer kunnen ophalen. Vergeet zeker je MIVB-abonnement niet! PS: scouderraad vandaag!

Zondag 10 oktober: Vandaag wordt de route voor onze wereldreis vastgelegd! We zullen ook proviand moeten inslaan en de rest van de voorbereidingen moeten treffen! Kom dus zeker af van 14u tot 18u in het lokaal, want een voorbereid matroos is er twee waard!

Zondag 17 oktober: De kaart van kaartlezer Bonobo is gaan vliegen, geen scouts vandaag :(

Zondag 24 oktober: Helaas is de kaart van kaartlezer Bonobo nog steeds niet terecht. Kunnen jullie ons soms helpen? Afspraak om 14u aan het lokaal met eventueel een kompas in de hand! De ouders mogen hun matrozen ophalen om 18u aan het lokaal.

29-31 oktober: Waarom kan de leiding hun huis niet binnen? Omdat NOVEMBERKAMP voor de deur staat, joepiieeee!! Drie dagen ravotten! Meer info volgt later.

Vorige explovita
Volgende explovita