September + Oktober

Za 12 – Zo 13/09/2020: Bezoek van de leiding!

Dit weekend komen we jullie allemaal bij jullie thuis bezoeken! Jullie zien dan meteen wie dit jaar jullie wouterleiding zal zijn… Spannend! We komen jou en je ouders bezoeken om al wat informatie mee te geven over komend jaar en we beantwoorden dan ook heel graag al jullie vragen. Wees dit weekend dus zeker thuis! Tot dan.

Zo 27/09/2020: Overgang

Om het supertoffe scoutsjaar goed in te zetten, starten we zoals elk jaar met onze welbekende overgang! Door de huidige corona omstandigheden is het voor ons niet mogelijk om onze traditionele overgang zoals elk jaar te laten verlopen. Daarom hebben wij een corona proof alternatief gevonden dat natuurlijk even leuk zal zijn. Dit jaar zullen zowel jullie als jullie ouders meedoen aan de overgang. ​Verdere info over het uur en hoe het allemaal in zijn werk zal gaan volgt nog, houd jullie mails dus zeker in de gaten. :)

Zo 04/10/2020: Namiddagvergadering

Kan jij dit ontcijferen? Afspraak van 14u tot 18u aan het lokaal.

Za 10/10/2020: Spelletjesavond

Deze avond is het spelletjesavond! Als corona het ons toelaat zijn jullie en jullie ouders allemaal uitgenodigd in de schakel om gezellig met z’n allen iets te komen drinken en leuke spelletjes te spelen.
Het exacte uur en of onze spelletjesavond mag doorgaan krijgen jullie ouders nog doorgemaild.
GAAT NIET DOOR WEGENS NIEUWE MAATREGELEN

Zo 11/10/2020: Namiddagvergadering

Vandaag reizen we samen naar het historische jaar 1969. De raket van de Apollo 11 missie vertrekt om 14u aan ons lokaal naar de maan. Om 18u zijn we weer terug. Zullen wij de eerste wouters op de maan zijn…?

Zo 18/10/2020: Geen scouts:(

Na al ons gereis hebben we even de tijd nodig om wat uit te rusten, geen scouts vandaag dus.

Zo 25/10/2020: Namiddagvergadering

Deze keer belanden we met onze teletijdmachine in de prehistorie. Hoe zullen wij het overleven tussen al die dino’s? Afspraak om 14u aan het lokaal om je beste survivalskills uit de kast te halen.

 

Vorige explovita
Volgende explovita