Januari

05/01 /

 

Vandaag jammer genoeg geen scouts! Volgende week vliegen we er helemaal in voor het nieuwe jaar.

 

12/01 Complimentjesdag

 

De namiddagvergadering van vandaag is helemaal in teken van complimentjes, want vandaag is het complimentjesdag! Niet wij, maar de givers zijn deze vergadering jullie leiding en zij zullen voor een super cool spel zorgen. Benieuwd? Kom van 14u tot 18u naar het lokaal! We houden jullie natuurlijk wel gezelschap, zodat jullie ons zeker niet missen. Neem zeker jullie allerbeste humeur mee.

 

P.S.: Volgende week (19/01) is het vriendjesdag. Jullie mogen dan allemaal een vriendje meenemen naar de scouts! Begin dus alvast af te spreken met jullie allerliefste vrienden of vriendinnen om te kijken wie er graag een namiddag mee naar de scouts komt!

19/01 Nationale vriendjesdag

 

Vandaag is het… (tromgeroffel) vriendjes dag! Daarom mogen jullie allemaal een vriendje meenemen op deze vergadering! Kleed julllie warm aan voor koud winterweer, en gaan we er allemaal samen een super warme dag van maken.

 

26/01

Vandaag is het vadertjes- en moedertjes dag! Verwen hun maar in de ochtend, omdat jullie om 14u aan het lokaal verwacht worden. Als cadeau mogen ze jullie weer op halen om 18u :)

Vorige explovita
Volgende explovita