September & Oktober

23 september: Vandaag is het zover, OVERGANG! De nieuwe wouterleiding staat te popelen om al jullie vakantieverhalen te horen en de nieuwe wouters te verwelkomen in de tofste tak van Kruisboog! Om dit te bewijzen worden jullie allemaal om 9u in piekfijn uniform aan het centraal station verwacht. Neem een lunchpakket, 4-uurtje en water mee! Jullie ouders mogen vanaf 17u komen genieten van een lekkere hamburger in De Kluis in Sint-Joris-Weert (mits reservatie) mogelijks na een leuke wandeling (ook met reservatie, zie mail).

1 oktober: De wouterleiding is nu ‘Het verpeste kamp’ van Jommeke aan het lezen. Zoals jullie het al lezen is hun kamp verpest. Ze hebben jullie hulp dus nodig om het te repareren. Kom mee helpen van 14-18u.

8 oktober: Nieuwe vergadering betekent dus ook nieuwe strip. vandaag lezen wij ‘Het verdwenen hoefijzer’ van Jommeke. Wij zijn net gekomen aan het moment waar ze op zoektocht vertrokken, maar ook dat kunnen ze niet alleen. Komen jullie mee zoeken van 14-18u.

15 oktober: Vandaag krijgen wij al hulp van de medeleidingen van de andere takken. Jullie mogen dus even uitrusten want jullie hebben al hard werk verricht ! Geen scouts vandaag.

22 oktober: Ouistiti is het lezen beu, komen jullie tussen 14u en 18u naar het lokaal om een verhaaltje voor te lezen?!

27-29 oktober: NOVEMBERKAMP! De pompoenen staan al klaar om uitgehold te worden, want we gaan GRIEZELEN!! Lees ook allemaal jullie gruwelijkste stripverhalen, zodat de wouterleiding 3 dagen lang naar jullie griezelverhalen kan luisteren! Meer info volgt nog via WhatsApp.