Liefste ouders en wouters,

Heel de maand januari (zondag 7 tot zondag 28) zal er geen scouts zijn omwille dat de leiding examens heeft..

Sorry daarvoor!

Februari

Zondag 4 februari: HALLOOOOOOOO WOUTERS, LANG GELEDEN!!!! Wij hebben jullie alvast gemist. Jullie ons ook;)? We vliegen er direct weer in. Suske en Wiske gaan op een nieuw avontuur. Komen jullie mee? Er zal extra hulp van twee verassingspersonen. Vandaag scouts van 14u tot 17u. Tot dan ;))

Zondag 11 februari: Snif Snif, ruiken jullie dat ook. Liefde zit al in de lucht, waaaant het is bijna VALENTIJN. Kom naar het lokaal om een speciaal drankje te winnen wat iedereen op je verliefd zal maken. Afspraak van 14-17u aan het lokaal.

Zondag 18 februari: Narruto is in Brussel!!! Willen hem een rondleiding geven via de metro, maar pas op, er ligt gevaar op de loer. Afspraak aan het lokaal van 14u tot 17u.

NEEM EEN MOBIB OF GELD VOOR EEN METROTICKET MEE!

Zondag 25 februari: Oeffff, van al dat rondleiden zijn we wel wat moe.  :( Geen scouts vandaag.

Maart

Zondag 3 maart: Nabuko(de hond van Urbanus) is zijn kleur verloren! Kom naar de vergadering van 14u tot 18u om hem terug geel te maken!

Zondag 10 maart: Jommeke strips, Urbanus strips, Suske en Wiske strips, kom het te weten van 14u tot 18u.

Zondag 17 maart: WOUTERRSS, how good is that?!!! Kom dit te weten op zondag van 14u tot 18u.

Zondag 24 maart: 1-2-3 KIEKEBOE! Wie niet weg is, is gezien. Kiekeboe is de weg kwijt in Turkije. Kom naar de vergadering van 14u tot 18u en help hem zijn weg terug te vinden naar België.

Zondag 31 maart: De strip figuren hebben ook rust nodig na een maand plezier. Geen scouts vandaag.