Maart

01/03 Internationale sportdag

 

Welke scouts uit Brussel is het sportiefst? Vandaag is het de internationale sportdag. Neem dus zeker je coolste jogging en sportschoenen mee. Afspraak om 14u aan het lokaal.

01/03 Spaghettiavond Givers

Vanavond doen de givers een spaghetti-avond! Er zal genoeg heerlijke zelfgemaakte pasta zijn voor iedereen, dus neem zoveel mogelijk volk mee. De opbrengst gaat volledig naar het buitenlandskamp van de gemotiveerde givers! Verdere informatie volgt.

 

 

08/03 Halloween

Yes! Vandaag is het eindelijk de griezeligste dag van het jaar! Dankzij ons superdepuper leuk thema krijgen jullie de kans om een tweede keer dit jaar Halloween te vieren. Dit doen we zelfs een hele dag, joepie! Kleed jullie warm aan, neem zeker een lunch mee en genoeg eten en drinken. Verkleed jullie allemaal super eng, maar zorg dat je zeker een hele dag veel kunt bewegen in je kledij!

 

15/03 

Vandaag geen scouts. Tot volgende week!

 

22/03 Pyjama- en knuffeldag

Deze zondag is het internationale pyjama- en knuffeldag! Kom allemaal om 14u naar het lokaal in pyjama en neem jullie allerliefste knuffel mee! Het is ook heel belangrijk dat je een kussen meeneemt dat tegen een stootje kan! (Hint-hint!) We beginnen ook alvast aan ons showtje voor groepsfeest. Tot snel!

 

29/03 Nieuwjaar

Vandaag is Nieuwjaar! We gaan allemaal samen aftellen naar het nieuwe wouterjaar en een feestje bouwen ter eren van het nieuwe decennium. Kom zeker allemaal in de coolste toekomstkledij. We zien jullie graag om 14u aan het lokaal!

 

Vorige explovita

Volgende explovita