November & December

6 november: Nog even bekomen van die griezelverhalen, geen scouts vandaag. 

13 november: De aap van Circus Barones moet nu toch niet zo moeilijk te vinden zijn? Neem jullie detective-loop mee en zoeken maar! Jullie hebben vier uur de tijd; tussen 14u en 18u aan het lokaal.

20 november: De goochelaar is zijn wit konijn kwijt. En een goochelaar zonder konijn is als een gezellig kampvuur zonder marshmallows, neem dat maar van ons aan! Afspraak tussen 14u en 18u aan het lokaal. 

27 november: Een muizenplaag in het circus maakt dat we vandaag niet verder kunnen zoeken naar de dieren, geen scouts vandaag :( 

4 december: Een boot en zeer veel stoom in zicht, wat zou dat betekenen? Misschien kan onze wijze oude man, Sinterklaas, ons aanwijzingen geven over de resterende zoekelingen? Willen jullie hem de vraag stellen? Die kans krijgen jullie enkel vandaag tussen 14u en 18u in het lokaal. 

11 december: Zou de pinguïn zich niet verstopt hebben nabij de ijsbaan van Poseidon? Zullen we eens gaan kijken? Afspraak daar om 9u met een briefje van 5 euro in de hand. Jullie ouders mogen jullie ook aan de schaatsbaan komen halen om 12u. 

18 december: De circusartiesten hebben griep gekregen en ze willen jullie zeker niet besmetten, jammer genoeg geen scouts dus vandaag 

23 december: Er mag wel eens geklonken worden op onze neergezette prestaties in de zoektocht dit semester! Winterfeestje vandaag tussen 18u en 21u aan het lokaal HOHOHO! Hiermee sluiten we het scoutsjaar 2022 ook af om er daarna in 2023 na de kerstvakantie weer in te vliegen! Meer info volgt nog via WhatsApp. Avondeten doen we samen in ons lokaal!

Vorige explovita

Volgende explovita