November & December

NOVEMBER & DECEMBER

5 november: Onze strip is net uit, we zijn nog moe van het lezen en we hebben tijd nodig om een nieuwe strip uit te kiezen. GEEN SCOUTS vandaag! Geniet van jullie herfstvakantie.

12 november: Filiberke heeft weer een stommiteit begaan. Zijn jullie benieuwd naar wat hij heeft gedaan, kom dan eens langs van 14u tot 17u.

19 november: Kuifje is zijn hond Bobbie kwijtgeraakt :( Jullie mogen hem mee komen zoeken van 14u tot 17u.

26 november: Die zoektocht naar Bobbie en al dat lezen heeft ons wat moe gemaakt. Wij hebben wat slaap nodig… Geen scouts vandaag !

3 december: Een boot en zeer veel stoom in zicht, wat zou dat betekenen? Misschien kan onze wijze oude man, Sinterklaas, ons wel helpen met de stripverhalen. Misschien heeft hij nog leuke stripverhalen te vertellen. Als je benieuwd bent kom dan langs tussen 14u en 17u.

10 december: Urbanus is gaan schaatsen, maar kan het niet zo goed. Kunnen jullie hem hierbij helpen, zodat hij het tegen het einde van de dag perfect kan! Afspraak om 10u aan de schaatsbaan! Jullie ouders mogen jullie weer komen halen om 13u.

17 december: Onze benen doen nog pijn van het schaatsen. Rust maar goed uit vandaag! Geen scouts vandaag.

22 december: Wij zijn al heel ver geraakt in het lezen van onze stripverhalen, hier mag dus wel eens op geklonken worden! Winterfeestje vandaag tussen 18u en 21u aan het lokaal HOHOHO! Hiermee sluiten we het scoutsjaar 2023 ook af om er daarna in 2024 na de kerstvakantie weer in te vliegen met het lezen van onze stripverhalen! Meer info volgt nog via WhatsApp. Avondeten doen we samen in ons lokaal!