November & December

November: 

 

Zondag 6 november:

We moeten nog allemaal bekomen van het super leuke novemberkamp. Dus geen scouts vandaag. We zien jullie graag volgende week terug! 

 

Zondag 13 november: 

Volgens onze verwarde agenda is het vandaag moeder- en vaderdag. Ben je benieuwd wat jullie te wachten staat? Jullie zijn welkom vanaf 14u aan ons lokaal. 

Zondag 20 november:

Ding dong, Cupido staat aan onze voordeur… Vandaag is het volgens onze speciale kalender de dag van de liefde. Afspraak om 14u aan ons scoutslokaal. 

 

Zondag 27 november: 

Vierde zondag van de maand… Dat betekent geen scouts vandaag :( Tot volgende week! 

 

December:

 

Zondag 4 december: 

Sinterklaas komt vandaag op bezoek! Maar brrr, blijf jij liever ook de hele dag in jouw pyjama? Geen probleem, we komen vandaag in onze pyjama naar de scouts! Neem ook je allerliefste knuffel mee. We maken er een gezellige pyjamaparty van! Van 14u tot 18u aan ons lokaal. 

 

Zondag 11 december: 

Doe allemaal jullie warme mutsen en handschoenen aan want vandaag gaan we los op de schaatsbaan, joepiee. Afspraak om 10u aan ons scoutslokaal. Onze schaatsvergadering eindigt om 13u. 

 

Zondag 18 december:

Geen scouts vandaag.

 

Vrijdag 23 december: 

Woehoeee, ons jaarlijkse winterfeestje vindt vanavond plaats! We verwachten jullie om 18u met een lege maag aan ons scoutslokaal. Om 21u is het bedtijd en mogen jullie terug naar huis.

Vorige explovita

Volgende explovita