November & December

Zondag 7/11

We weten dat jullie allemaal zeer vermoeid zijn van het novemberkamp. Vandaag is het tijd om eens een schoonheidsslaapje te houden. Geen vergadering dus! Met de groetjes van Doornroosje.

Zondag 14/11

We zijn Hans en Grietje kwijt! Kunnen wij hun broodkruimelspoor terugvinden tussen 14u en 18u?? Kom alvast meezoeken aan het lokaal. Wij zijn benieuwd!

Zondag 21/11

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Sneeuwwitje en de zeven dwergen nodigen ons uit voor de grootste schoonheidswedstrijd van het land. Wie zou er winnen? De Boze Koningin of Sneeuwwitje?

Zondag 28/11

Het kasteel van Assepoester is een rommelboeltje. We helpen haar deze week met opruimen, geen vergadering!

Zondag 5/12

Alle kapoenen zijn vandaag welkom om aan de Sint te tonen hoe braaf jullie dit jaar geweest zijn. Of worden jullie toch door de Pieten in de zak gegooid? Kom je zakje snoepgoed tussen 14u en 18u halen aan het lokaal.

Zondag 12/12

De boze wolf is de geitjes weer aan het plagen. Van 9u tot 12u mogen jullie je mee komen verstoppen in het lokaal.

 

Vrijdag 17/12

Klaar voor een spetterend feestje? Kom kerst vieren met ons! Jullie worden verwacht van 18u tot 21u aan het lokaal, eten wordt voorzien. Om er een echt feestje van te maken, vragen we jullie een klein cadeautje te kopen van ongeveer 3 euro. Het is de bedoeling dat dit cadeautje kan dienen voor elke andere kapoen. Wie jouw cadeautje krijgt, blijft een verrassing. Op deze laatste vergadering van 2021 gaat iedereen met een ander cadeautje terug naar huis. We wensen iedereen een fijne vakantie en een gelukkig nieuwjaar toe en hopelijk zien we jullie snel terug in 2022!

Vorige explovita
Volgende explovita