September & Oktober

Zaterdag 25/09

Voor onze eerste vergadering reizen we af naar het sprookjesbos van De Kluis in Sint-Joris-Weert. Hier laten we jullie voor de eerste keer kennismaken met je medekapoenen en de leiding, en tonen we wat we zoal doen bij de scouts. Een dag vol spel en plezier!

Vergeet zeker geen lunchpakket en voldoende water want we zijn de hele dag weg! Trek zeker ook warme kledij aan, in de avond kan het hier frisjes worden.
We verwachten jullie om 9u aan het centraal station in Brussel.

Vanaf 16u zijn ouders, familie en vrienden welkom voor een gezellige wandeling.
Om 18u kunnen jullie smullen van lekkere spaghetti gemaakt door de jins, onze oudste scoutstak. De opbrengst van deze maaltijden gaat naar hun buitenlands kamp. Deze spaghetti moet je wel op voorhand bestellen. Dit kan via de volgende link: https://forms.gle/zpwRncUT28ogBJDe8.

Adres: Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert. Volg de richtingaanwijzers naar het terrein van Kruisboog-Hadewijch.

Zondag 03/10

Kom jij mee ons sprookjesbos verkennen? Om 14u zijn jullie welkom aan het lokaal en om 18u mogen je ouders je hier terug komen ophalen. Het wordt een toffe namiddag vol leuke scoutsspelletjes.

Zondag 10/10

Onze sprookjesvrienden vonden het vorige week zo fijn dat ze jullie nog wat beter willen leren kennen. Ze nodigen ons weer uit in het sprookjesbos aan het lokaal. Van 14u tot 18u spelen we de allerleukste spelletjes.

Zondag 17/10

De grote boze wolf heeft de verjaardagstaart van Parelduiker gestolen! De leiding gaat ernaar op zoek. Geen vergadering deze week!

Zondag 24/10

De zoektocht naar Parelduikers verjaardagstaart is nog steeds niet afgelopen. We vinden de taart maar niet terug. Komen jullie ons helpen zoeken? Van 14u tot 18u aan het lokaal.

 

Vrijdag 29/10 tot en met zondag 31/10

Het is tijd voor ons jaarlijkse novemberkamp! Onze snelste postduif bezorgt jullie snel meer informatie. (Check zeker jullie mails!)

Vorige explovita

Volgende explovita