September + Oktober

Overgang 27/09/20 :

Vandaag nodigen we jullie uit om elkaar een keer te ontmoeten, we zijn alvast heel benieuwd wie de kapoenen van dit jaar zullen worden ! Via een doorschuifsysteem zullen de ouders met hun kinderen rondgaan en zo de leiding ontmoeten, deze hebben echter allerlei spannende proefjes voorzien, wees dus zeker klaar ! Meer info volgt later in een mail.

Vergadering nm : 04/10/20

Ooga booga ooga, wil je weten waar we het over hebben? Kom dan om 14:00 naar het lokaal! Daar wachten wij je op met een oeroude verrassing.

10/10/20 spelletjesavond :

De leiding nodigt de ouders uit op de spelletjesavond in De Schakel. Jammer genoeg kunnen we nog niet met volle zekerheid zeggen dat deze avond door zal gaan door Covid-19. We laten u meer weten wanneer we aan meer informatie komen.
GAAT NIET DOOR WEGENS NIEUWE MAATREGELEN

Vergadering nm : 11/10/20

Scherpe Klauw, Snelle Bliksem, Vurige Vlam, wakker het vuur eens aan!!! Wie zijn dat allemaal??! We spreken om 14:00 aan het lokaal af.

18/10/20 geen scouts :

De stam is wat moe van al dat jagen. Laten we een keer uitrusten en onze krachten verzamelen voor de opkomende winter, geen bijeenkomst dus.

Vergadering : 25/10/20

Wil je weten of je een goede jager bent? Kan jij zo’n reuzenmammoet vangen ? Of misschien een angstaanjagende bruine beer ? Afspraak om 14:00 aan het lokaal om het te weten te komen !

 

Vorige explovita

Volgende explovita