Mei + Juni

Mei  

Zondag 03/05: Wat is rood, draagt een masker en is voor het herverdelen van geld? Kom het te weten vanaf 14u aan het lokaal.

Zondag 10/05: Zal het jullie lukken om op tijd op de juiste plaats te geraken?  Samenwerking, logica, communicatie en nog een hele boel skills die wij jullie doorheen het jaar hebben aangeleerd zullen jullie vandaag moeten gebruiken. We spreken af om 9u aan centraal station. Vergeet je mobib/ kaartje en lunch niet. 

Zondag 17/05: Onze liefste Chicago is gewond geraakt door de politie. Kunnen jullie ons komen helpen om haar te verzorgen? 14u lokaal 

Zondag 24/05: Binnen een maand en een half vindt onze inbraak plaats. Zijn jullie hier mentaal klaar voor? Tijd om dit te testen. Afspraak om 14u aan het lokaal.   

Zondag 31/05: De examens staan voor de deur en de leiding en sommige mede-jojo’s hebben tijd nodig om te studeren. Er is geen scouts vandaag, slaap maar lekker door. 

 

Juni  

Zondag 07/06: Vandaag spreken we af om 10u voor het zwembad van poseidon in Woluwe. Jullie ouders mogen jullie komen halen om 12u weer op dezelfde plaats oppikken. Vergeet geen €3 mee te nemen, je zwembroek/zwempak en een muts. 

Zondag 14/06: De leiding zit met zijn neus in deboeken. Vandaag is er geen scouts  

Zondag 21/06: De examens zijn volop bezig. Geen scouts vandaag 

Zondag 28/06: Er is vandaag geen scouts. El professor, Chicago, Nikko en Caïro zijn de laatste details van het plan aan het bekijken. 

Groot kamp: 18/07  Het moment waar iedereen al een tijdje naar kijkt is eindelijk van plan te beginnen. Zijn jullie klaar om tien dagen intensief in le Louvre rond te lopen? Maak je klaar en verfris alle skills die we je hebben aangeleerd doorheen het jaar alvorens het echt van start gaat. MuKoRaGe heeft er alvast veel zin in. :)) 

Afspraak om 9u aan centraal station.