Mei + Juni

03/05 Valentijn

Vandaag is het Valentijn, de dag van de liefde. Neem vandaag zoveel mogelijk liefde mee om er een liefdevolle vergadering van te maken! Afspraak om 14u aan CENTRAAL STATION! (UITZONDERING). Vergeet jullie MOBIB zeker niet.

 

10/05 Kerst aan zee

Wist je dat er in Australië Kerst wordt gevierd in de zomer? Wij doen vandaag hetzelfde! De leiding staat om 9u klaar in het Centraal Station, om de trein naar de zee te nemen. Het kerstfeest is gedaan om 18u aan het lokaal.`

 

17/05 Dikke-truiendag

We weten allemaal wat midden-mei betekent: tijd voor Dikke-truiendag! Kom om 14u naar het lokaal voor een superleuke wol-speurtocht. Wat je moet meenemen? Drie keer raden… Dikke truien natuurlijk! Kersttruien zijn vandaag uizonderlijk toegelaten.

 

24/05 Driekoningen

Op Driekoningen eten we graag taart, maar wie heeft het laatste stukje gestolen? Kom het ontdekken om 14 uur aan het lokaal. Deze keer moeten jullie allemaal een kroon meebrengen!

 

07/06 1 April

Vandaag is het 7 juni. Onze vergadering is dan ook helemaal in teken van 1 april! Logisch, toch? We gaan zwemmen van 10u tot 12u in het zwembad van Poseidon. Neem dus zeker een zwembroek, een badmuts, een zwembril, zwembandjes, zwemvliezen, een snorkel en visvoer mee. Grapje, een zwembroek en een badmuts is genoeg.