Mei + Juni

03/05

We gaan op uitstap vandaag! Zijn jullie klaar voor de Stadskriebels in Brussel? Jullie worden uitzonderlijk om 14u aan het Centraal Station verwacht!

 

10/05

Het is al lang geleden dat we jullie nog eens een hele dag gezien hebben, dus daar komt verandering in. We spreken om 9u af aan het Centraal Station voor een top-dag!

 

17/05

Na de lange dag van vorige week, zal het vandaag weer een korte vergadering zijn. Jullie worden om 14u aan het lokaal verwacht voor een spannend spel…

 

24/05

Ook vandaag worden jullie om 14u aan het lokaal verwacht. Geniet er maar van want het is de laatste namiddagvergadering van dit scoutsjaar.

 

31/05

Jullie leiding moet vandaag helaas studeren, wens hen maar succes! Geen scouts vandaag dus.

 

07/06

Klaar voor de allerlaatste vergadering van het jaar? Wij alvast wel! We nemen een frisse duik in het water, jullie worden om 10u aan het zwembad Poseidon verwacht met jullie badpak/zwembroek. Wie zou het snelst kunnen zwemmen?

 

…/06

Deze maand organiseren wij ook een ouderraad om jullie op de hoogte te brengen voor het groot kamp. Verdere informatie en een datum volgen nog. Voor de rest van de maand is er geen scouts meer.

 

 

22-27/07

Ja, het is zover!! Wij zijn super enthousiast om jullie te mogen verwelkomen op ons groot kamp. Deze 5 dagen worden de leukste dagen van het jaar, waarin jullie elkaar en ons nog beter zullen leren kennen, zeker komen dus! Verdere informatie volgt uiteraard nog, maar houd deze data zeker al vrij.

 

 

Wij duimen alvast voor een geweldig en verrijkend scoutsjaar!