Groepsfeest: De Smurfen

maart 18, 2023 in Algemeen

Kan een cartoon zijn van de tekst 'GROEPSFEEST KRUISBOOG-HADEWIJCH HADEWIJCH DeSmurfen SERVEREN (VEGGIE) BALLETJES IN TOMATENSAUS'

Beste Leden, Ouders en Vrienden van de scouts!
Smurfenland nodigt jullie graag uit op hun eetfestijn! Het groepsfeest zal doorgaan op zaterdag 22 april in het kasteeltje van het Koninklijk Atheneum Etterbeek (Edmond Mesenslaan 2, 1040 Etterbeek). De smurfen voorzien hapjes, drankjes, en een heerlijke (veggie) balletjes in tomatensaus! Naast al het lekkers kunnen jullie ook genieten van prachtige optredens, een grote quiz (waar een prijs aan verbonden is) en super-mega-coole tombola prijzen!
Dit wordt duidelijk een niet te missen evenement! Reserveer dus alvast een plekje en bord lekker eten via volgende link: https://forms.gle/8QYXRQKoVTRbFjCB9
Voor het dessert rekenen we op jullie bakkunsten! Neem jij iets mee? Laat het weten via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-bvT5k8ksg5MBQVVUBQA1tHpHTglsICnLSFL5xr40KA/edit?usp=sharing zo houden we samen het overzicht en kunnen we er een uitgebreid buffet van maken.
En dan de praktische info:
De leden worden verwacht om 16:00h de ouders en vrienden zijn welkom vanaf 17:30. Neem ook je eigen bestek en gamel mee, zo houden we het ecologisch (afwashoek voorzien)! BONUS: wie met de fiets komt, krijgt een gratis drankje (fietsenstalling voorzien op de speelplaats)!
De leiding heeft er alvast veel zin in!
Groetjes
Kruisboog-Hadewijch