Inschrijvingen zomerkamp 2022

mei 28, 2022 in Algemeen

Beste ouders

Het moment waar we een heel jaar naar uitkijken is in zicht! Om het Groot Kamp vlotjes te laten verlopen vragen we jullie het inschrijvingsformulier alvast in te vullen voor 1 juli. We vragen jullie ook om de online steekkaarten na te gaan en aan te passen indien nodig.

Link voor inschrijving: https://forms.gle/pxsgycU6fuYHJTpAA

KAMPDATA
Givers: 14 juli – 27 juli
Jojo’s: 18 juli – 27 juli
Wouters: 21 juli – 27 juli
Kapoenen: 23 juli – 27 juli


INFORMATIE:
We gaan op kamp naar Prairie “chem. de blanchamps ” in Philippeville. De kapoenen en wouters worden door de ouders afgezet op het kampterrein. Om iedereen mee te krijgen, organiseren we een carpool. Duid zeker aan of u kan rijden en hoeveel plek u heeft. De jojo’s en givers worden op dagen van vetrek verwacht aan centraal station in Brussel (meer info in de kampboekjes). De terugkeer doen we gezamenlijk met de bus. De kinderen mogen om 18:00h na de grote formatie opgehaald worden aan de Kerk van de Goddelijke Zaligmaker te Schaarbeek (materiaallokaal) .

In de kampboekjes staat er meer informatie voor elke tak. (Exacte uren, wat mee te nemen, adres voor de brieven… ) Deze zijn te vinden in “Explovita >> Kampboekjes Zomerkamp”.

De kampprijs werd vastgelegd op:
– €150 voor de GIVERS
– €135 voor de JOJO’S
– €100 voor de WOUTERS
– €70 voor de KAPOENEN

Het oudste betalende lid moet altijd de volle prijs betalen, de jongere broers en zussen betalen:
– €140 voor GIVERS
– €125 voor JOJO’S
– €90 voor WOUTERS
– €60 voor KAPOENEN

Terugbetaling: Ziekenfondsen betalen het kamp deels terug, bezorg ons dus na het kamp (de groepsleiding) het formulier van uw ziekenfonds zodat we het officiële document in orde brengen voor de terugbetaling.

Fiscale aftrekbaarheid: Voor kinderen -12 jaar (kapoenen, wouters en sommige jojo’s) kunnen ouders de kosten voor ‘deelname aan jeugdwerkactiviteiten’ op hun belastingsbrief van het volgend jaar inbrengen. Indien u dit wenst kunt u na het kamp bij de groepsleiding het officiële formulier aanvragen.

Scouting op Maat: 1/3 van het kampbedrag.

Het gepaste gedrag moet worden betaald via overschrijving op het rekeningnummer BE16 4269 0923 9174
Naam: Scouts Kruisboog-Hadewijch
Vermelding: Naam + Tak + Inschrijving Groot Kamp 2022

Wij kijken er al vast naar uit!

Met vriendelijke groeten
De groepsleiding
Secretarisvogel, Barao en Mustang