23 april Groepsfeest

maart 24, 2022 in Algemeen

Beste Leden, Ouders en Vrienden van de scouts!

Het is nu al twee jaar geleden dat we nog eens samen konden komen om onze werking te vieren. We nodigen jullie daarom graag uit voor ons groepsfeest met als thema: Coco de Disney film! Ons feest zal doorgaan op zaterdag 23 april in basisschool ‘De Kleurdoos’ (Moutstraat 24, 1000 Brussel). We voorzien hapjes, drankjes, en een heerlijke Chili Sin of Con Carne! Naast al het lekkers kunnen jullie ook genieten van prachtige optredens, één grote quiz (waar een prijs aan verbonden is) en super-mega-coole tombola prijzen!

Dit wordt duidelijk een niet te missen evenement! Reserveer dus alvast een plekje en bord lekker eten via volgende link: https://forms.gle/sKeYtieL2m3Qbjb76 Voor het dessert rekenen we op jullie bakkunsten! Neem jij iets mee? Laat het weten via deze link: https://docs.google.com/…/1XaSWqeIlBR4U7TeRqWdP…/edit…zo houden we samen het overzicht en kunnen we er een uitgebreid buffet van maken.

En dan de praktische info: De leden worden verwacht om 16:00h de ouders en vrienden zijn welkom vanaf 17:30. Neem ook je eigen bestek en gamel mee, zo houden we het ecologisch (afwashoek voorzien)! BONUS: wie met de fiets komt, krijgt een gratis drankje (fietsenstalling voorzien op de speelplaats)!

De leiding heeft er alvast veel zin in!

Groetjes

Kruisboog-Hadewijch