Update scoutsvergaderingen

november 9, 2020 in Algemeen

Beste ouders en leden

Omwille van de huidige maatregelen en de toestand in Brussel, heeft onze scouts beslist om onze werking even te pauzeren. We willen de veiligheid van iedereen garanderen. Vergaderingen op zondag worden even geschorst tot 13 december. Dan herbekijken we de situatie. Hopelijk begrijpen jullie onze beslissing! Om onze leden niet helemaal met lege handen achter te laten zal de leiding voor elke tak een online alternatief voorbereiden. Dit kan een spel via video-oproep zijn of opdrachtjes die worden doorgemaild, …. U zult deze info in de explovita kunnen vinden op onze site. De tak kan u ook via whatsapp/mail verder informeren of herinneren aan een activiteit.

Met vriendelijke groeten en blijf veilig

De leidingsploeg