Novemberkamp (UPDATE 28/10)

oktober 17, 2020 in Algemeen

UPDATE:

De regels veranderen sneller dan we kunnen bijhouden…

Scouts wordt voor +12 on hold gezet tot 19 november. We zullen in het mate van het mogelijk online alternatieven aanbieden. Hou de website en sociale media zeker in het oog.

Meer informatie: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2020/10/26/jeugdwerk-vanaf-12-jarigen-on-hold-in-groot-brussel?fbclid=IwAR34wHLlSkudl4EQsyPhi0gs76amp2g8J1Es8BGRMd9VXkPRGO10MMP-LoM

Voor kapoenen en wouters is de voorgaande mail nog steeds van toepassing.

Al diegenen die hun kinderen reeds hebben ingeschreven voor novemberkamp, zullen hun inschrijvingsgeld dezer dagen terugkrijgen. Bedankt voor uw geduld.

Groetjes
Barao en Mustang
Groepsleiding

_____________________________
Beste ouders en leden

Na veel twijfel en besprekingen hebben we de beslissing genomen om geen overnachtingen in te plannen. De Corona cijfers in Brussel zijn schrijnend en dus gaan we niet in op de beslissing van scouts en gidsen Vlaanderen zelf om jeugdkampen toch toe te laten. Maar niet getreurd, we voorzien een alternatief voor alle takken.
Kapoenen en Wouters: – vrijdagavond van 18h tot 21h: activiteit aan het lokaal met een lekker soepje. – zaterdag van 10h tot 16h: dagactiviteit, afspraak aan het lokaal.
Jojo’s en Givers: – zaterdag namiddag van 16h tot 20h30 activiteit met een lekker soepje in de avond, afspraak aan De Schakel. – zondag van 10h tot 17h: afspraak aan het lokaal.
Alle begrip als je je er niet confortabel bij voelt en uw kid liever thuis houdt. Geef gerust een seintje als u nog vragen heeft en graag een bericht of uw kind van de partij is.
Hopelijk tot binnekort!
De leiding en groepsleiding
_________________________________________________
Beste ouders
Na de aankondiging van deze ochtend moeten er een aantal dingen herzien worden binnen onze scouts. Vooral novemberkamp van aanstaand weekend. Voorlopig wachten wij officiële instructies van Scouts & Gidsen Vlaanderen af.
Nadien zullen wij intern met de leidingsploeg bekijken wat onze opties zijn.
Ten laatste maandag krijgen jullie een update. We bedanken u op voorhand voor uw geduld.
Hopelijk is iedereen veilig!
Groetjes de groepsleiding

 

_________________________________________

Beste ouders, leden, leiding

Binnen twee weken vertrekken we op novemberkamp. Onze excuses voor de late communicatie maar wij wilden de verstrengingen van de maatregelen nog even afwachten. Tot nu toe mag ons kamp doorgaan! :) Indien hier nog iets in zou veranderen communiceren wij dit zo spoedig mogelijk.

Data voor alle takken: Vrijdag 30/10 tot en met Zondag 01/11

Kapoenen/Wouters: Moeten worden afgezet en opgehaald.

– Vrijdag 30/10 afspraak aan De Kluis om 19:00.

– Zondag 01/11 afspraak aan De Kluis om 16:30.
Jojo’s/Givers:

Nemen de trein naar De Kluis. Afspraak vrijdag aan Centraal-Station om 18:15.

– Afspraak zondag aan Centraal-Station om 17:45.

Indien het voor u erg moeilijk is om beide kinderen uit verschillende takken in de Kluis én in Centraal-Station af te zetten, is het toegelaten om een giver of jojo zelf al af te zetten/op te halen in De Kluis. Uw kind zal dan even moeten wachten op de rest. Bij het terugkeren vertrekken de jojos en givers tegen 16:30 met de trein. Communiceer dit graag op voorhand aan de leiding van de tak! Het is echter niet mogelijk om een kapoen of wouter mee met de trein te sturen.

Locatie: De Kluis, Sint-Joris-Weert
Let op: Givers zullen in tenten moeten slapen. Neem je EIGEN (iglo-) tent mee! De scouts kan zelf geen tenten voorzien, dit is te last minute. Kruip eens in de kelder van je buren, tante, oma, opa, beste vriendin, … Mocht dit echt voor problemen zorgen contacteer dan tijdig de giverleiding.

 

Schrijf elk kind apart in.

Betalen kan uiteraard samen: Je kan het bedrag storten op het rekeningnummer van Scouts en Gidsen Kruisboog-Hadewijch: BE16 4269 0923 9174 met de vermelding naam, tak en “novemberkamp”.

Link voor inschrijving: https://forms.gle/wK3xg4RcUnxnCgRx6

 

De kampboekjes met extra info en benodigdheden per tak volgen in de loop van volgende week.

Groetjes
De Leidingsploeg