Maatregelen Coronavirus

maart 12, 2020 in Algemeen

Beste ouders, leden en leiding

Van Scouts en Gidsen Vlaanderen kreeg Scouts Kruisboog-Hadewijch volgend bericht:

In nauw overleg met Minister Dalle, vraagt men alle activiteiten binnen het jeugdwerk te annuleren tot en met 31 maart. We namen hiervoor de volgende zaken in overweging: het belang van kinderen en jongeren, het vergemakkelijken van deze moeilijke beslissing voor jongeren, vrijwilligers en organisaties, de kernwaarde van het jeugdwerk om goed zorg te dragen voor elkaar en onze competentie om flexibel en wendbaar te zijn als jeugdwerk. Deze nadrukkelijke vraag geldt voorlopig tot en met dinsdag 31 maart. De situatie wordt voortdurend gemonitord.

Concreet betekent dit dat de scoutsvergaderingen van 22 en 29 maart niet door zullen gaan. Wij gaan er vanuit dat alle activiteiten na 31 maart opnieuw verlopen zoals gepland.

Wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke Groeten

De Groepsleiding