Scoutsjaar 2020!

januari 8, 2020 in Algemeen

 

Beste leden, beste ouders,

 

Eerst en vooral een heerlijk 2020 gewenst!

Onze leidingsploeg staat alvast te springen om jullie ook in dit nieuwe jaar op zondag op te vangen aan onze lokalen (Roodebeeksteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe).

De exacte data van de scoutsvergaderingen vinden jullie terug in onze kalender onder het tabblad ‘explovita’. (Selecteer eerst ‘explovita’ en dan jouw tak om een kalender per maand terug te vinden.)

 

Ook dit jaar hebben we enkele evenementen gepland die je zeker niet mag missen;

Op zondag 1 maart organiseren onze givers een spaghettiavond ten voordele van hun driejaarlijkse buitenlands kamp. Zij vertrekken dit jaar naar Kroatië en Montenegro. Kom onze oudste groep dus vast en zeker steunen! Meer info volgt nog…

Op zaterdag 25 april is het tijd voor ons jaarlijkse groepsfeest. Dit vindt plaats in het Angelusinstituut op de Roodebeeksteenweg 586, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe. (Niet zover van onze lokalen!) Het thema houden we nog even geheim, maar het wordt alvast een schitterend eetfestijn.

 

Als laatste, maar zeker niet als minste, geven wij nog graag de data mee van het groot kamp.

Kapoenen: Van 22 tot en met 27 juli

Wouters: Van 20 tot en met 27 juli

Jojo’s: Van 17 tot en met 27 juli

Givers: Van 13 tot en met 27 juli

Niet te vergeten; de givers zullen 10 dagen naar het buitenland trekken en de laatste dagen van het kamp zullen zij samen met de andere takken in België spenderen.

 

Hopelijk zien we jullie allemaal weer snel in het nieuwe jaar!

 

Tot zondag,

De leidingsploeg