Voorwoord

Dag givertjes allemaal!

Eerst en vooral een GELUKKIG NIEUWJAAR!!!! Hopelijk hebben jullie genoten van de lange vakantie en zijn jullie klaar voor een spetterend nieuw scoutsjaar. We hebben heel veel leuke activiteiten voor jullie in petto en hopen dus dat jullie steeds voltallig aanwezig gaan zijn gedurende het jaar.
Omdat jullie vorig semester niet consequent waren in jullie aanwezigheden, hebben we besloten om terug strenger te zijn om de regel van een 75%. Dat houdt in dat jullie dus 75% aanwezig moeten zijn voor dat jullie mee mogen komen op kamp. Verder verwachten we nog van jullie dat jullie steeds in uniform komen, dat houdt in: groen/bruine broek/short/rok + groen/bruine trui + en grote glimlach!!!
xx de giverleiding

Ook is het nooit slecht om de regels nog eens op te frissen:
• We willen GRAAG dat er verwittigd wordt als je niet kan komen. Je kan ons bereiken op givers@kruisboog-hadewijch.be of op onze nummers en mails. (Zie hieronder)
• Bij elke vergadering verwachten we dat jullie je MIVB-abonnement meenemen.
• Wij zijn een scoutsgroep en daar zijn we zeker trots op! We vragen dan ook om steeds in uniform naar de scouts te komen. Ons prachtige uniform bestaat uit een beige hemd, een groene/bruine trui, een groene/bruine broek, en een geel-blauwe das. Deze vind je in de Hopper (scoutswinkel) Diestevest 92A in Leuven.
• De namiddagvergaderingen gaan door van 14u tot 18u aan het lokaal. Zorg steeds voor een 4-uurtje. Het adres van het lokaal: Roodebeeksesteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts Woluwe.
• De dagvergaderingen gaan door vanaf 9u, afspraak aan Centraal Station, en eindigen om 18u aan het lokaal. Zorg tijdens dagvergaderingen steeds voor een lunchpakket.
• We zijn een Nederlandstalige scoutsgroep en daarom vragen we om op de scouts steeds Nederlands te spreken.
• De explovita en foto’s vind je op deze website.
• Scouts is kikken zonder gsm, laat deze dus maar thuis. Mocht je jou GSM toch meehebben mag deze enkel gebruikt worden met toestemming van de leiding.

Belangrijke DATA:
Overgang: 22 september 2018
Novemberkamp: 27 tot 30 oktober 2018 (zie later op de website)
Kerstfeestje: 21 december 2018
Groot kamp voor de givers: maandag 15 juli tot maandag 29 juli

ADELAAR
Adelaar
Quentin Leblanc
0492 79 53 29
quentin@kruisboog-hadewijch.be

WALVISHAAI
Walvishaai
Bram Rathé
Bram@kruisboog-hadewijch.be

ARA
Ara
Lisa Bracke
0497 61 81 93
lisa@kruisboog-hadewijch.be

MUSTANG
Mustang
Morane Demeester
0479 07 80 85
morane@kruisboog-hadewijch.be