Voorwoord

Er waren eens drie mooie prinsessen en een prins. Ze besloten om samen een avontuurlijke reis te maken door een betoverende sprookjeswereld …

De grote vakantie is bijna gedaan, spijtig. Maar dat betekent dat er weer een heel leuk scoutsjaar aankomt! Voor sommigen zal het het 2de jaar bij de scouts zijn. Anderen komen voor de eerste keer. Dit jaar duiken we in de wonderlijke wereld van de sprookjes. We gaan allerlei ongelooflijke, buitengewone avonturen beleven! Gaan jullie mee?

Naamloos

De drie prinsessen en de prins die jullie dit jaar meenemen op tocht zijn Vanessa (Koelan), Maartje (Kokako), Pieter-Jan (Jabiroe) en Sarah (Sitta).

Er zijn een paar speciale data die jullie zeker moeten noteren:
• Eerst en vooral is er onze jaarlijkse overgang. Deze gaat door op zaterdag 23 september in De Kluis. Overdag spelen we er allerlei spelletjes en leren we elkaar beter kennen. ‘s Avonds, om 17u30 mogen jullie ouders, broers, zussen… langskomen om gezellig iets te drinken.
• Verder gaan we ook nog op novemberkamp. Ook dit zal doorgaan op het domein van De Kluis. We vertrekken op zaterdag 28 oktober om 9 uur aan het lokaal. Op zondag 29 oktober staan we om 18 uur terug aan het lokaal. Ook hierover meer info achteraan.
• Het eerste semester sluiten we af met het kerstfeestje. Dit zal doorgaan op vrijdag 22 december om 18u in het lokaal.

Natuurlijk moeten ook sprookjesfiguren zich houden aan een aantal afspraken:
• De namiddagvergaderingen gaan steeds door van 14u tot 18u aan het lokaal (kasteel “302”). Waar? Roodebeeksteenweg 302, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe.
• Wanneer we naar de scouts komen, dragen we ons supermooie uniform. Ons uniform bestaat uit een groene of bruine broek/rok, scoutshemd, groene of bruine pull en als kers op de taart een blauwgele das. Als je als nieuwe kapoen nog geen das hebt kan je deze gewoon gratis aanvragen bij de leiding. De rest kun je vinden in de Hopper (scoutswinkel) Diestevest 92A in Leuven.
• We zijn een Nederlandstalige scoutsgroep, daarom spreken we Nederlands in de scouts.
• Wanneer je niet naar de scouts kan komen, geef ons dan een seintje! Verwittigen is dus de boodschap.
• Neem op elke vergadering je MIVB-abonnement mee. Je weet maar nooit dat we deze kunnen gebruiken! Op de dagvergaderingen breng je ze zeker mee, aangezien we dan met de metro terug naar het lokaal keren.
• Tijdens de vergaderingen mag je steeds een vieruurtje meenemen.
• Kledij moet aangepast zijn aan het seizoen: lekker warm in de winter maar niet te warm in de zomer.
Bij vragen of opmerkingen mogen jullie ons altijd contacteren.
Groetjes van jullie leiding!

KOELAN
Koelan
Vanessa Brullemans
Jetselaan 272, bus 1, 1090 Jette
0497 10 10 27
vanessa@kruisboog-hadewijch.be

KOKAKO
Kokako
Maartje Vercruyssen
Emile Vanderveldelaan 10, 1200 St.-L-Woluwe
0471 34 19 19
maartje@kruisboog-hadewijch.be

JABIROE
Jabiroe
Pieter-Jan Vercruyssen
Emile Vanderveldelaan 10, 1200 St.-L-Woluwe
0471 34 19 18
pieter-jan@kruisboog-hadewijch.be

SITTA
Sita
Sarah Rathé
Terlanenstraat 23, 3040 Ottenburg
0468 22 73 21
sarah@kruisboog-hadewijch.be